click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Nekoliko savjeta na šta da obratite pažnju kada želite da rezervišete apartman u Podgorici.

Posted by admin on April 10, 2019
| Blog
| 0

Sigurna rezervacija?

Kada dolazite poslovno ili turistički u Podgoricu, najmanje što Vam treba jeste da ostanete bez apartmana koji ste ranije rezervisali. Iako ste rezervisali smještaj i uplatili depozit ili avans ipak možete doživjeti neprijatno iskustvo. Bez obzira dolazili sami ili sa porodicom morate biti oprezni kod koga i gdje ste rezervisali smještaj. Ima slučajeva da gosti rezervišu stan na dan ili duže, a kada dodju ponudi im se neki sasvim drugi. Posebno goste nervira kada apartman nije onakav kakav im je rečeno da će biti. Dešava se da smještaj nije dovoljno dobar, uredan i kada osoblje nije posvećeno gostu.

U Podgorici je veliki izbor renta apartmana, samim tim veća je i šansa da izaberete baš one koji nisu pogodni. Najviše ima onih renta stanova koji su dobri i koji zadovoljavaju potrebe, nego onih drugih, ali ipak budite oprezni.

Klimatizovani Apartmani

Izbjegavajte apartmane koji nisu klimatizovani posebno ljeti kada su temperature gotovo nepodnošljive. Obavezno pitajte da li su opremljeni klimom i da li su sve sobe klimatizovane. Preporučujemo novije apartmane jer je veća vjerovatnoća da će biti bolje klimatizovani.

Da li je vlasnik ili zakupodavac apartmana dovoljno posvećen?

Za vrijeme dok budete boravili u apartmanu i kada pozovete vlasnika da pitate nešto, vidjećete odmah da li je dovoljno zainteresovan. Ima vlasnika koji su neljubazni i koji jedino gledaju da imaju što veći profit. Nisu zainteresovani da se maksimalno posvete gostu, već samo gledaju da što više stanova i datuma popune.

Vodjenje računa o sitnicama koje znače

Ozbiljni vlasnici apartmana u Podgorici mnogo vode računa o sitnicama. Čišćenje kompletnog stana posle svakog gosta, promjena posteljine i peškira je veoma važna i obavezna. Posvećeni su gostu za vrijeme cijelog boravka u apartmanu, i uvijek su tu da Vam izadju u susret. Dok one neodgovorne samo zanima da Vi dodjete tu i platite smještaj, i više ih ne zanimate dok ne napustite stan.

Garaža ili parking na otvorenom?

Ako dolazite autom obavezno se raspitajte da li apartman posjeduje garažu. Nemojte razmišljati da li će Vam neko slučajno ili namjerno napraviti neku štetu na autu. Podgorica je miran i bezbjedan grad ali ipak umjesto parking na otvorenom strogo preporučujemo garažu iz više razloga.

Ukoliko auto ostavite tokom ljeta na suncu čak i na par sati, trebaće dosta vremena da Vas auto klima rashladi. Zimi kada je nevrijeme, nepotrebno je da se kvasite do auta ili od auta do stana. Ne treba da brinete da li će da padne grad… Da li će tokom jakog sjevernog vjetra uobičajen za Podgoricun, na Vaše auto pasti stablo, grana ili neki zalutali predmet.

Sve se ovo naravno možete izbjeći sa malo novca. Jednostavno se spustite iz Vašeg apartmana s liftom do garaže ne razmišljajući kakvo je vrijeme. Iznajmljivanje garaže nije skupo a znači mnogo bez obzira bili u gradu na dan, dva ili više.

 

Renta Stanovi Podgorica

  • Telefon: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp
  • Email: info@rentastanovi.com
  • Web: www.rentastanovi.com

 

Compare Listings