click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Savjeti za rezervacije apartmana u Podgorici – Pronađite top Smještaj

Objavio admin on 04/09/2019
| 0

enEnglish

Sigurna Rezervacija Renta Apartmana u Podgorici?

Kada dolazite poslovno ili turistički u Podgoricu, najmanje što Vam treba jeste da ostanete bez apartmana koji ste ranije rezervisali. Iako ste rezervisali smještaj i uplatili depozit ili avans, ipak možete doživjeti neprijatno iskustvo. Bez obzira dolazili sami ili sa porodicom, morate biti oprezni kod koga i gdje ste rezervisali smještaj.

Ima slučajeva da gosti rezervišu renta stan na dan ili duže u Podgorici, a kada dodju ponudi im se neki sasvim drugi. Posebno goste nervira kada apartman nije onakav kakav im je rečeno da će biti. Može se desiti da smještaj nije dovoljno dobar, uredan i kada osoblje nije posvećeno gostu.

U Podgorici je veliki izbor renta apartmana, samim tim veća je i šansa da izaberete baš one koji nisu pogodni. Najviše ima onih renta stanova koji su na zadovoljavajućem nivou nego onih drugih, ali ipak budite oprezni.

 

Klimatizovani Apartmani

Izbjegavajte apartmane koji nisu klimatizovani posebno ljeti kada su temperature gotovo nepodnošljive. Obavezno pitajte da li su opremljeni klimom i da li su sve sobe klimatizovane. Preporučujemo novije objekte jer je veća vjerovatnoća da će biti bolje klimatizovani.

 

Da li je vlasnik ili Zakupodavac Apartmana Dovoljno Posvećen?

Za vrijeme dok budete boravili u apartmanu, vidjećete da li Vam je vlasnik dovoljno posvećen. Ima vlasnika koji su neljubazni i koji jedino gledaju da imaju što veći profit. Nisu zainteresovani da se maksimalno posvete gostu, već samo gledaju da što više stanova i datuma popune.

 

Vodjenje Računa o Sitnicama Koje Znače

Ozbiljni vlasnici apartmana u Podgorici mnogo vode računa o sitnicama. Čišćenje kompletnog stana posle svakog gosta, promjena posteljine i peškira je veoma važna i obavezna. Posvećeni su gostu za vrijeme cijelog boravka u njihovom objektu, i uvijek su tu da Vam izadju u susret. Dok one neodgovorne samo zanima da Vi dodjete tu i platite smještaj, i više ih ne zanimate dok ne napustite stan.

 

Garaža ili Parking na Otvorenom?

Ako dolazite autom obavezno se raspitajte da li stan posjeduje garažu. Nemojte razmišljati da li će Vam neko slučajno ili namjerno napraviti neku štetu na autu.

Podgorica je miran i bezbjedan grad ali ipak umjesto parkinga na otvorenom strogo preporučujemo garažu iz više razloga. Ukoliko auto ostavite tokom ljeta na suncu čak i na par sati, trebaće dosta vremena da Vas auto klima rashladi.

Zimi kada je nevrijeme, nepotrebno je da se kvasite do auta ili od auta do stana. Ne treba da brinete da li će da padne grad… Da li će tokom jakog sjevernog vjetra uobičajen za Podgoricu, na Vaše auto pasti stablo, grana ili neki zalutali predmet.

Sve se ovo naravno možete izbjeći sa malo novca. Jednostavno se spustite iz Vašeg apartmana s liftom do garaže ne razmišljajući kakvo je vrijeme. Preporučujemo iznajmljivanje garaže jer nije skupo a znači mnogo bez obzira bili u gradu na dan, dva ili više!

Compare Listings