click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Your search results

Studio Apartman za Izdavanje Preko Morače

350 € mjesečno
stanovi na dan Podgorica na obali rijeke morače

Opis

Stan za Dugoročno i Kratkoročno Iznajmljivanje u Podgorici

Ovaj apartman je savršen izbor za sve one koji žele udoban dom na atraktivnoj lokaciji. U istoj zgradi imamo još dva stana za iznajmljivanje, Renta stan na dan WISH i Turistički smještaj apartman DREAM. Svi ovi stanovi se mogu iznajmiti kao Renta Stanovi Na Dan Podgorica, za dnevni najam i dugoročni zakup.

 

U istoj ulici, u najnovijoj zgradi u tom dijelu grada, u ponudi imamo još dva prekrasna stana za rentiranje. Izaberite apartman na dan VEZIR za nezaboravan boravak ili otkrijte udobnost našeg privatnog smještaja u apartmanu PRIME. Oba apartmana su moderno uređena i opremljena za ugodan boravak u gradu. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj savršeni odmor u srcu Podgorice!

 

Pogodnosti Apartmana za Iznajmljivanje

Garsonjera se nalazi u novoj zgradi STAN NA DAN PODGORICA, uz samu obalu rijeke Morače kod Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Zgrada je udaljena nekoliko koraka od centra grada. Studio apartman je na prvom spratu od ukupno šest. Ova prostrana garsonjera nudi udobnost, sa svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

 

Dnevni boravak posjeduje francuski ležaj sa Dormeo prostirkom, ležaj na otvaranje. Takođe ima Wi-Fi internet, flat screen TV, kablovsku, klimu, podno grijanje. Kuhinja je opremljena bijelom tehnikom, šankom sa 2 stolice. Kupatilo je moderno i funkcionalno, sa tuš kabinom i svim drugim potrebnim sadržajima.

Parking iza zgrade je besplatan za stanare i goste. U suterenu zgrade se nalazi vrlo sigurna garaža sa video nadzorom. Garaža se naplaćuje 10 EUR dnevno, za više dana popust.

Zgrada ima protivpožarni sistem, panik i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu, interfon. Ovo je moderna i sigurna zgrada, sa video nadzorom. U okruženju zgrade ima više kafića i restorana. Tu su i supermarket Voli, pizzeria, Tržni Centar Palada, market otvoren 24h, rent-a-car, teretane.

Depozit u visini jednomjesečne rente je obavezan, koji se vraća po isteku zakupa. 

Osim ovog stana, imamo još više drugih nekretnina za iznajmljivanje na kraći i duži period. Najviše ponuda imamo Preko Morače, Momišićima, Centru i u City Kvartu.

 

Adresa: 22 Serdara Jola Piletića
Zip: 81000
Country: Montenegro
Prikazi na google mapi
Property Id : 18439
Cijena: 350 € mjesečno
Površina: 35,00 m2
Rooms: 1
Sprat: 1
Orjentacija: Sjever

Kontaktirajte nas

Datum i vrijeme?

Compare Listings